Sven Erik Larsen

Knipa 3
3965 HERRE
+47 921 20 111
svenerikREMOVE@designfoto.no

🔎 Få nettside til firma butikken verkstedet foreningen klubben bedriften studio foretaket lokalet produktet restauranten bloggen menyen galleriet kafeen butikken

Du trenger en skikkelig bra nettside.

Nordmenn foretar over 50 millioner nettsøk hver dag¹. Da gjelder det å være klar med nettside når noen søker etter dine tjenester.

Med en nettside fra oss vil du tiltrekke deg besøkende – enten du ønsker å nå ut til nye kunder, jobbsøkere, studenter, medlemmer eller andre. Vær på plass med en skikkelig bra nettside som gir dine besøkende rask tilgang til det de leter etter.

Her får du komplette pakker som gir deg alt du trenger for å være synlig på nett. Vi nøyer oss ikke bare med å hjelpe deg å komme i gang – vi ivaretar nettsiden din så lenge du er kunde hos oss. På den måten kan du bruke mer tid på det som betyr mest for deg, og overlate resten til oss.

 

¹A‑magasinet 5.10.2018

MER ENN BARE EN NETTSIDE

Alt dette er inkludert i våre pakker:

Domene

Egen nettadresse med raskt og pålitelig webhotell

E-post

Profesjonell e-post som representerer bedriften din

Copywriting

Innhold som bygger tillit og øker troverdigheten

Kontaktskjema

Enkel måte for besøkende å kontakte deg

Responsivt

Dynamisk design tilpasset mobil, nettbrett og PC

Bygget for fart

Rask innlasting og lett å navigere for alle

Oppdatert og sikker

Sikkerhetsovervåkning og daglig backup

SSL sertifikat

Kryptert forbindelse for sikker og beskyttet surfing

Endelig fastpris!

Det bør være enkelt og rimelig å komme på nett med en bra avtale. Vi tilbyr en nettside til en fast, avtalt pris slik at du raskt og bekymringsfritt kan etablere deg på nett, i stedet for å bruke tid og ressurser på å vente på kompliserte og kostbare tilbud. Våre fastprispakker er spesielt tilpasset små og mellomstore bedrifter.

Vi sørger for en komplett designet nettside som har alt du trenger av tekst, bilder, grafikk og kontaktmuligheter. Når bedriften din vokser og får større behov, sørger vi for å tilpasse nettsiden til de nye behovene. Vi tror ikke på lokketilbud eller skjulte gebyrer, men heller å inngå gode avtaler alle parter vil være fornøyd med.

Våre fastprispakker

Dette får du ikke noe annet sted

Starter

Kom i gang med stil
Pr. måned:

249 kr

Faktureres årlig, totalt 2988 kr pr. år.
Etablering 4990 kr.

1x valgfritt domene

Profesjonell landingsside

2 e-postadresser

Grunnleggende SEO

Chat support

Enkel copywriting

Enkelt kontaktskjema

Stock bilder og grafikk

Responsivt design

SSL Sertifikat

Oppetidsmonitor

Undersider

Blogg / Prosjekter

Analytics

Ytelsesovervåkning

SiteLock Find

DMARC

Premium

Vår mest populære
Pr. måned:

489 kr

Faktureres årlig, totalt 5868 kr pr. år.
Etablering 8990 kr.

1x valgfritt domene

Profesjonell landingsside

8 e-postadresser

Mellomnivå SEO

Premium support

Omfattende copywriting

Enkelt kontaktskjema

Stock bilder og grafikk

Responsivt design

SSL Sertifikat

Oppetidsmonitor

Inntil 3 undersider

Blogg / Prosjekter

Analytics

Ytelsesovervåkning

SiteLock Find

DMARC

Elite

Få det beste vi har
Pr. måned:

799 kr

Faktureres årlig, totalt 9588 kr pr. år.
Etablering 19 990 kr.

1x valgfritt domene

Profesjonell landingsside

15 e-postadresser

Omfattende SEO

VIP support

Omfattende copywriting

Avansert kontaktskjema

Stock bilder og grafikk

Responsivt design

SSL Sertifikat

Oppetidsmonitor

Inntil 5 undersider

Blogg / Prosjekter

Analytics

Ytelsesovervåkning

SiteLock Find

DMARC

Alle priser er ekskl. 25% mva

Vår prosess kort fortalt

$
1

Planlegging

Sammen planlegger vi hvordan websiden skal bli ut fra dine ønsker og behov.

$
2

Utforming

Vi designer websiden og ordner med tekst, bilder, grafikk og evt. annet avtalt innhold.

$
3

Publisering

Når du har gått over websiden og godkjent design og innhold, publiserer vi den på nett.

$
4

Administrasjon

Vi tar oss av vedlikehold og kvalitetssikring, så du kan konsentrere deg om andre ting.

Nettsider vi er stolt av

prosolar.no

salesdevelopment.no

strandsletta.no

Andre webtjenester

Grafisk design
SEO
Nettbutikk
LMS
Ekstra sikkerhet

Grafisk design

Vi hjelper deg med å utvikle en sterk og profesjonell merkevare med våre skreddersydde grafikktjenester. Vi vil jobbe tett med deg for å skape et unikt visuelt uttrykk som representerer din virksomhet på en effektiv og kreativ måte.

Enten du trenger en ny logo, en hel profilering eller bare noen oppdaterte grafiske elementer, har vi ekspertisen som trengs for å få jobben gjort. Vi tar oss tid til å forstå dine behov og ønsker, og jobber deretter for å skape grafikk som gjenspeiler din unike stemme og personlighet.

La oss hjelpe deg med å skille deg ut fra mengden med design som er lett gjenkjennelig. Kontakt oss i dag for å lære mer om våre grafiske designtjenester.

SEO

Med Squirrly SEO tar vi søkemotoroptimaliseringen din til et helt nytt nivå. Squirrly SEO er en kraftig og intuitiv plattform som gir deg alt du trenger for å rangere høyt på søkemotorer som Google.

Fra nøkkelordforskning og konkurranseanalyse til innholds-optimalisering og rapportering - Squirrly SEO tar vare på alt, og sørger for at ditt nettsted har den beste sjansen til å bli funnet av kundene dine. Vi sikrer økt synlighet, trafikk og konverteringer.

Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan Squirrly SEO kan hjelpe deg med å få din nettside til topps i søkemotorene.

Nettbutikk

Vi tilbyr å sette opp Woocommerce nettbutikk etter egen avtale. Ved å integrere nettbutikken med regnskaps­systemet ditt kan du sørge for at salgsdataene overføres automatisk og sømløst. Vi ordner med integrasjon av betalings­løsninger som Klarna, Vipps, PayPal og Stripe, slik at dine kunder kan velge den betalingsmåten som passer best for dem.

Vi skreddersyr design og funksjonalitet for å oppfylle dine spesifikke behov og krav. Vi kan integrere dine produkter, betalings­alternativer og frakt­alternativer, samt sette opp rabattkoder og kampanjer. Vi kan også hjelpe deg med å optimalisere nettbutikken din for søkemotorer og øke synligheten og salget ditt.

LMS

Vi tilbyr fullstendig oppsett av LMS på nettstedet ditt.

Med kursplattformen MasterStudy LMS kan du enkelt opprette, administrere og selge dine egne kurs online. Plattformen gir en intuitiv og brukervennlig opplevelse for både kursledere og studenter, og tilbyr en rekke funksjoner som quizzer, prøver, sertifiseringer og mer.

Med et responsivt design fungerer MasterStudy LMS sømløst på alle enheter, og integrerer direkte med populære betalingsløsninger som PayPal og Stripe, eller enda flere løsninger igjennom Woocommerce.

Ta kontroll over ditt eget kursinnhold og tjen mer på kursene dine ved å velge MasterStudy LMS. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å sette opp din egen LMS kursplattform.

Ekstra sikkerhet

Med SiteLock Fix får du omfattende beskyttelse mot hacking, malware, DDoS-angrep og andre potensielle trusler. Hvis noe skulle skje med nettsiden din, vil SiteLock Fix umiddelbart varsle deg og tilby en rask og effektiv løsning for å fjerne trusselen og gjenopprette sikkerheten din.

SiteLock Fix kan kjøpes som tillegg til alle våre fastprispakker, slik at du kan tilpasse sikkerhetsløsningen til dine spesifikke behov og budsjett. Ta kontakt med oss i dag for å finne ut mer om hvordan SiteLock Fix kan beskytte nettsiden din.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg få flere undersider eller e‑postadresser?
X
Y

Ved behov få mer enn det som er inkludert i pakkene. Følgende priser gjelder:

TjenesteEtableringÅrspris
Ekstra epost149 kr189 kr
Ekstra underside1990 kr2388 kr

Ved bestilling må du betale etableringsgebyret først. Etter det vil årsprisen bli fakturert på forskudd sammen med pakkeprisen fra og med neste forfallsdato.

Alle priser er ekskl. 25% mva.

Kan jeg oppgradere i framtiden?
X
Y

Hvis du har STARTER eller PREMIUM, kan du oppgradere pakken din når som helst. Vi vil da lage en ny avtale som vil beskrive det nye innholdet, og du vil få en faktura for mellomlegget i etableringsgebyret og årsavgiften.

Når du oppgraderer, vil du få tilgang til flere funksjoner og tjenester som passer dine behov bedre. Vi vil sørge for at overgangen går smidig og at du får en sømløs opplevelse.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om oppgraderingsprosessen, eller hvis du ønsker mer informasjon om hvilken pakke som passer best for deg.

Hva kan jeg forvente av support?
X
Y

Før publiseringsdato vil du ha full tilgang til alle våre supportkanaler uten begrensninger. Etter publiseringsdatoen vil tilgangen din avhenge av hvilken pakke du har valgt:

  • Starter: Standard support tilgjengelig på chat og e-post, og mulighet for telefonstøtte etter avtale.
  • Premium: Standard support tilgjengelig på chat og e-post, samt mulighet for telefonstøtte direkte eller etter avtale.
  • Elite: Prioritert VIP support tilgjengelig på chat, e-post, telefon og videokonferanse.

Vi ønsker at du skal føle deg trygg på at vi alltid vil være der for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller ønsker du måtte ha.

Hva er inkludert av bilder og grafikk?
X
Y

Vi har tilgang til over 15 millioner ferdigstilte premium fotografier og grafikk av profesjonell kvalitet, som du kan bruke uten ekstra kostnad.

Hvis du har dine egne bilder eller grafikk, kan du også bruke disse på nettsiden din uten ekstra kostnad, med mindre de må redigeres for å tilpasses siden. Redigeringen av disse filene er ikke inkludert i fastprispakkene.

Hvis du ønsker at vi skal designe eller redesigne grafikk, eller fotografere noe for deg (som ansatte, produkter eller lokaler), tilbyr vi denne tjenesten etter avtale og mot en pris.

Vårt bibliotek av bilder og grafikk dekker de aller fleste behov uten ekstra kostnader for deg.

Hvor raskt kan nettsiden være klar?
X
Y

Tidsrammen for ferdigstillelse av nettsiden din vil avhenge av størrelsen og omfanget av prosjektet, samt tilgangen på kommunikasjon med deg som kunde. Dette kan variere fra noen få uker til flere måneder, avhengig av kompleksiteten og omfanget av arbeidet som kreves.

Hvis det haster med å lansere nettsiden din, kan vi tilby en raskere løsning. Vi kan vanligvis fullføre en nettside på 4 uker eller mindre, mot dobbelt etableringsgebyr. Vi vil også trenge tilgjengelighet fra deg som kunde for å sikre at arbeidet går raskt og smidig.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om hva som passer best for deg og dine behov. Vi er alltid klare til å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for å lansere nettsiden din så raskt som mulig.

Hva med hvis jeg allerede har et domene og/eller en nettside?
X
Y

Hvis du allerede har et domene, kan vi enkelt overføre det til våre servere og konfigurere det slik at det fungerer optimalt med din nye nettside.

Når det gjelder en eksisterende nettside, vil muligheten for å ta på oss oppdraget avhenge av flere faktorer. For eksempel vil vi vurdere hvor mye av nettsiden som skal beholdes, hvilket rammesystem den kjører på, og om det er nødvendig å gjøre noen tilpasninger eller oppdateringer.

Vi vil gi deg et prisoverslag basert på arbeidsmengden og kompleksiteten i prosjektet. Det er ikke sikkert at det behøver å koste mer enn fastpris, men en nærmere utredning vil være nødvendig for å fastslå hva som er den beste løsningen for deg.

Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi diskutere mulighetene!

Hva er Sitelock?
X
Y

SiteLock® er den globale lederen innenfor sikkerhetsløsninger for nettsteder. SiteLock Find fungerer ved å skanne nettsiden daglig for å finne sikkerhetstrusler, malware og sårbarheter. Dette gir ekstra beskyttelse for nettsiden og holder den trygg.

Du får også et skilt som kan plasseres på siden for å vise besøkende at siden er beskyttet.

Ved behov tilbyr vi også SiteLock Fix, som gir ytterligere sikkerhet for spesielt utsatte nettsteder med høyere sikkerhetskrav.

Les mer om SiteLock

Hva er DMARC?
X
Y

DMARC er en forkortelse for "Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance". Dette er en teknologi som hjelper til med å bekjempe e-post svindel og forfalskning ved å sikre at e-poster som sendes fra ditt domene er autentiske og kan verifiseres av mottakerens e-postsystem.

Med Elite-pakken, inkluderer vi DMARC med DKIM, SPF og MTA-STS, som alle er viktige komponenter for å sikre autentisering av e-poster. Dette betyr at e-postene dine vil bli beskyttet mot forfalskning og uautorisert tilgang. Med DMARC vil du kunne overvåke og kontrollere e-posttrafikken din, og samtidig øke e-postleveringsraten og redusere sjansene for at e-postene dine havner i spam-mappen.

Ved å velge Elite-pakken med DMARC inkludert, vil du oppleve økt sikkerhet, pålitelighet og autentisering av e-postene dine, samtidig som du kan nyte godt av alle de andre fordelene som følger med pakken.

Vennligst merk at DMARC med DKIM, SPF og MTA-STS kun er tilgjengelig for e-postadresser som er levert direkte av oss.

Kan jeg velge en separat e-post leverandør?
X
Y

Ja, vi tilbyr integrasjon opp mot Microsoft 365 og Google Workspace.

Hvilke betalingsformer kan jeg velge?
X
Y

Vi sender faktura på følgende måter:

  • E-faktura i Vipps
  • EHF faktura rett i regnskapsprogrammet ditt
  • E-postfaktura

Du kan velge det som passer best for deg.

Bindingstid og oppsigelse
X
Y

Årsbeløpet innbetales forskuddsvis og du binder deg for et år av gangen.

Alle fastprisavtaler kan sies opp med en måneds varsel når som helst.

Du får fullstendig fri disposisjonsrett til domene, webhotell og innhold ved endt oppsigelse.

Kom deg på nett med en skikkelig bra nettside du også.