Webdesign

Dine ideer på det perfekte nettstedet

"Vent litt, jeg skal bare google det"

I Norge foretas det over 50 millioner nettsøk daglig. Da gjelder det å være klar med en nettside som gir din målgruppe akkurat det de ser etter.

Enten du skal ha en helt ny nettside eller ønsker å gjøre noe med en nettside du allerede har, hjelper jeg deg mer enn gjerne. Du blir inkludert i prosessen så mye du selv vil - enten du ønsker hyppige møter og oppdateringer, eller om du ønsker å overlate hele prosjektet til meg. Uansett hva du velger vil du få en nettside som når din målgruppe og som du selv er fornøyd med.

Nettsiden din bør utvikle seg i takt med dine behov, noe som kan kreve mye ressurser. Våre nettsideløsninger kommer i abonnementsform med konsultasjon inkludert i prisen. Dette gjør det mulig for deg å bare gi fortløpende beskjed om hva du ønsker av endringer, så tar jeg meg av resten. Du får vedlikehold, backup, topp sikkerhet og e‑post tilknyttet domenenavnet inkludert også - alt du trenger for å være tilgjengelig på nett.

Vi oppgraderer tilbudet

Vi har oppgradert våre baksystemer og holder for tiden på med å synliggjøre nye tilbud på nettsiden. Vi tilbyr nå nettsider med redigeringstilgang for deg som kunde, kundeservice og vedlikehold inkludert i prisen, Marketgoo SEO søkemotoroptimalisering og sikkerhet fra Sitelock for å nevne noe. Tilbudet vårt vil være bedre enn noen gang, her får du mye for pengene!

Kontakt meg

for en hyggelig prat

Kontakt meg

for en hyggelig prat

Kontakt meg

for en hyggelig prat