Sven Erik Larsen
Nystadveien 19B
3967 Stathelle
+47 921 20 111
svenerikREMOVE@designfoto.no

Vi

elsker|fikser|digger|lever for|redigerer|reparerer|restaurerer

fotografi

Foto­grafiene dine fortjener det beste

Hvert bilde forteller en historie. Vi sørger for at historien blir fortalt på best mulig måte, i all framtid.

Verdifulle fotografier på papir har en tendens til å miste kvaliteten over tid. Derfor tilbyr vi et komplett utvalg av fotorestaureringstjenester. Vi reparerer og gjenoppretter foto som har blitt utsatt for rifter, flekker, brettekanter, misfarging, og alle typer skader. Fotografiene dine vil se like bra ut som originalene. Eller bedre.

Svart-hvitt bilder kan virkelig komme til liv med farger og tilføye en helt ny dimensjon til dine dyrebare minner. Ved å kombinere ekspertise, grundig research og den nyeste teknologien innen bildebehandling, vil resultatet bli så bra og autentisk som mulig.

100% fornøyd

Vi ønsker å sikre at du er fullstendig fornøyd med våre tjenester, derfor tilbyr vi en 100% fornøyd-garanti på våre fotoreparasjonstjenester. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med arbeidet vårt, vil vi jobbe med deg for å møte forventningene dine og sørge for at du blir fornøyd med resultatet. Våre kunders tilfredshet er alltid topp prioritet, og vi vil alltid strekke oss langt for å oppnå dette målet. Vi går alltid inn for å levere arbeid av høyeste kvalitet og gi deg en enestående kundeopplevelse hver gang. Hvis ikke, får du pengene tilbake.

Før/etter-galleriet

Dra bryteren for å sammenligne originalen med arbeidet vårt

Priser

Repro

Raparasjon og restaurering av alle slags foto
Pr. bilde:

990 kr

Inkl. mva

Resultat tilsendt som digital bildefil

Digital reparasjon

Retusjering

Avansert fargerestaurering

Farge

Gjenoppliving av svart-hvitt foto med de vakreste farger
Pr. bilde:

749 kr

Inkl. mva

Resultat tilsendt som digital bildefil

Avansert fargerestaurering

Digital reparasjon

Retusjering

Full pakke

Reparasjon og farger på alle slags skadede svart-hvitt foto
Pr. bilde:

1349 kr

Inkl. mva

Resultat tilsendt som digital bildefil

Avansert fargerestaurering

Digital reparasjon

Retusjering

Vår prosess kort fortalt

$
1

Ta kontakt

Ring eller send oss en beskjed med en beskrivelse av fotografiet og hva du ønsker at vi skal gjøre.

$
2

Send oss foto

Vi avtaler hvordan du enklest mulig kan sende oss bildet, også om du trenger hjelp til å scanne.

$
3

Jobben utføres

Vi setter i gang og behandler fotografiet i henhold til avtalen vår, og holder deg oppdatert.

$
4

Resultatet sendes

Når du har godkjent resultatet, sender vi det til deg digitalt så du kan bruke det slik du vil.

Ofte stilte spørsmål

Tilbyr dere utskrifter av fotografier?
X
Y

Vi tilbyr dessverre ikke utskrifter av fotografier. Vårt fokus er å reparere og restaurere fotografier og å levere de beste digitale resultatene mulig. Å tilby utskrifter krever en annen type utstyr og kompetanse som ligger utenfor vår spesialitet. Vårt mål er å gi deg det beste mulige digitale resultatet slik at du kan skrive ut bildene på den lokale fotobutikken eller utskriftstjenester på nett.

Har du spørsmål om hvordan du kan få utskrift på papir, hjelper vi deg mer enn gjerne med å finne en leverandør!

Hvordan scanner jeg bilder med mobilen?
X
Y

Med Google Photoscan-appen kan du enkelt scanne og lagre høykvalitets digitale kopier av dine fysiske bilder direkte på din smarttelefon eller nettbrett. I de aller fleste tilfeller blir resultatet mer enn godt nok for at vi skal ha et godt utgangspunkt å jobbe med.

Her er noen enkle trinn for å bruke Google Photoscan-appen:

1. Last ned Google Photoscan-appen fra Google Play eller App Store. (Klikk her)

2. Åpne appen og legg bildet du vil scanne på en flat overflate med god belysning.

3. Hold telefonen over bildet og juster rammen rundt bildet. Appen vil automatisk registrere kantene på bildet og justere lyset for best mulig resultat.

4. Trykk på skann-knappen, og flytt deretter telefonen over bildet mens du fokuserer på punktene i midten av de fire hjørnene. Dette vil hjelpe appen å registrere hjørnene på bildet og gi deg best mulig resultat.

Når du er ferdig med å scanne bildet, kan du enkelt dele den digitale kopien med oss ved å sende oss filene via e-post, Google Foto, eller en filoverføringstjeneste som Google Disk, Dropbox eller OneDrive.

Husk at hvis du møter på utfordringer med å scanne bildet eller ønsker mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å restaurere og bevare dine gamle fotografier, så er vi alltid her for å hjelpe deg. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål!

Hvordan scanner jeg bilder med en egen scanner?
X
Y

Her er noen enkle trinn for å scanne bildene selv og sende dem til oss for redigering:

1. Legg bildet du ønsker å scanne på glassplaten på scanneren. Sørg for at bildet ligger helt flatt og at det ikke er støv eller smuss på glassplaten.

2. Åpne skannerprogrammet på datamaskinen din, og velg skanneren du bruker. (Vi bruker NAPS2 for høyoppløselig scanning av fotografier)

3. Velg oppløsningen du ønsker å scanne bildet i. Vi anbefaler en oppløsning på minst 300 dpi for å sikre at det digitale bildet har tilstrekkelig kvalitet for redigering. Jo høyere, jo bedre.

4. Lagre det skannede bildet som en JPEG- eller TIFF-fil i beste kvalitet.

Når du er ferdig med å scanne bildet, kan du enkelt dele den digitale kopien med oss ved å sende oss filen via e-post, Google Foto, eller en filoverføringstjeneste som Google Disk, Dropbox, iCloud eller OneDrive.

Husk å kontakte oss hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med å scanne bildene dine. Vi vil gjerne hjelpe deg med å bevare og restaurere dine gamle fotografier.

Vi sørger for at fotografiene dine varer evig.