Sven Erik Larsen

Knipa 3
3965 HERRE
+47 921 20 111
svenerikREMOVE@designfoto.no

DESIGNFOTO.NO

Vilkår og betingelser


Innledning

Disse vilkårene regulerer bruken av nettsiden DESIGNFOTO.NO (heretter referert til som «Nettstedet»), som eies og drives av DESIGNFOTO.NO (heretter referert til som «Vi» eller «Oss»).

Ved å bruke Nettstedet godtar du å følge disse vilkårene og betingelsene, samt alle gjeldende lover og forskrifter. Hvis du ikke godtar disse vilkårene og betingelsene, vennligst ikke bruk Nettstedet.

Opphavsrett og immaterielle rettigheter

Nettstedet og alt innhold som publiseres på Nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, tekst, bilder, grafikk, lyd og video, er beskyttet av opphavsrett og andre immaterielle rettigheter. Du samtykker i å respektere disse rettighetene og ikke kopiere, distribuere eller på annen måte bruke innhold fra Nettstedet uten vår skriftlige tillatelse.

Ansvarsfraskrivelse

Vi tar ikke ansvar for eventuelle skader eller tap som oppstår som følge av din bruk av Nettstedet. Vi gir ingen garantier for at Nettstedet vil være tilgjengelig eller at informasjonen som er publisert på Nettstedet vil være nøyaktig, pålitelig eller fullstendig.

Personvern

Vi tar personvern på alvor og samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger i henhold til gjeldende lover og forskrifter. Vennligst se vår personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi håndterer personopplysningene dine.

Lenker til tredjeparts nettsteder

Nettstedet kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder som er utenfor vår kontroll. Vi tar ikke ansvar for innholdet på disse nettstedene eller eventuelle skader eller tap som oppstår som følge av din bruk av disse nettstedene.

Endringer av vilkårene

Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene og betingelsene når som helst og uten forhåndsvarsel. Endringene vil tre i kraft umiddelbart etter publisering på Nettstedet. Du er ansvarlig for å sjekke vilkårene jevnlig for eventuelle endringer.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om disse vilkårene og betingelsene, vennligst kontakt oss på e-post: svenerikREMOVE@designfoto.no